De manier

EmailWave is dé manier om uw leden of klanten uw nieuwsbrief toe te sturen. De applicatie biedt vele mogelijkheden om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken uw leden of klanten op de hoogte te houden. Behalve gemakkelijk gaat het ook snel; u stelt in samenwerking met ons één of meerdere templates op die u vervolgens kunt blijven gebruiken. U hoeft dan zodra u uw nieuwsbrief wilt gaan versturen alleen nog maar de teksten en/of afbeeldingen in te voeren. Het is uiteraard ook mogelijk om ons de complete mailing te laten verzorgen.

Per mailing geeft u aan naar welke klanten of leden de mailing moet worden verstuurd, u kunt uiteraard groepen in de applicatie aanmaken. Bijvoorbeeld om dagelijkse nieuwsbrief leden en wekelijkse nieuwsbrief leden te groeperen. U kunt ook een datum en tijd opgeven. Zodat u de mailing op uw gemak kunt maken. Voorbeeld: vrijdag maken en dan automatisch maandag ochtend om 7 uur laat versturen.

De applicatie

De applicatie gebruikt om te versturen een cluster van servers waardoor het versturen van uw mailing snel en betrouwbaar verloopt, het is daardoor geen enkel probleem om binnen korte tijd een mailing met duizenden ontvangers te versturen.

Na het versturen kunt u de uitgebreide statistieken inzien (rapportage), dit geeft u een goed inzicht bij hoeveel ontvangers de nieuwsbrief succesvol is ontvangen en binnen welke tijdsperiode.

Demo Account

EmailWave - Brochure U kunt hier een PDF document downloaden met informatie, tarieven en het aanvraagformulier.

Per 1 december 2011 stopt EmailWave!

Vanaf 1 december zal het niet meer mogelijk zijn om in te loggen op EmailWave of om mailings te versturen.